Forårsmarked den 14. maj 2022

Forårsmarked lørdag den 14. maj kl. 10.00 – 15.00 i Kolonihaveforeningen Agdrupparken, Ålandsvej 11 i Brønderslev


Coronaen har de seneste år lagt hindringer i vejen for at afholde marked, men nu er det igen muligt at samles, derfor indbydes til Forårsmarked i Kolonihaveforeningen Agdrupparken. I år vil det være med et lidt anderledes koncept, idet det denne gang vil blive afholdt som et udendørs marked. Hver kræmmer medbringer selv, udover sine varer, nødvendigt udstyr (bord, trailer, eller anden salgsbod og evt. læskærm, pavillon eller telt).
Der vil være mulighed for at opstille telte/boder dagen før eller på dagen fra kl. 8,00
Der vil være et stort udvalg af mange forskellige varer. Der vil også være mulighed for at gå en tur i hele Kolonihaveområdet og til evt. at kigge indenfor i de haver, som har havelågen åben.
Ligeledes vil det være muligt at høre nærmere om køb af kolonihavehuse og få udleveret salgsmateriale. Der er i øjeblikket kun 5 kolonihavehuse til salg ud af de 82 haver.
Markedspladsen bliver den store grønne plæne nord for Klubhuset.
Rigtig mange har tilmeldt sig til at have en bod på markedet, men der er plads til flere. Hvis nogen har lyst til at have en bod på Forårsmarkedet, bedes man kontakte foreningen.
Der vil være parkering på arealerne rundt om Klubhuset
Kolonihaveforeningen glæder sig til at se rigtig mange kræmmere og besøgende i Kolonihaveforeningen Agdrupparken lørdag den 14. maj kl. 10.00 -15.00
Venlig hilsen
Aktivitetsudvalget i Agdrupparken