Fakta om Agdrupparken

Kolonihaven.

Hver have/grund er på ca. 500 m2, omkranset af en hæk. Man bestemmer selv hvad man vil dyrke i sin have. Skal det være en prydhave? eller skal der avles grønsager og frugt? eller skal det være fristed med hængekøje, liggestole, hyggekroge? eller tumleplads for børn eller børnebørn? Kun fantasien sætter grænser.

Kolonihavehusene.

Kolonihavehusene må højst må være på 50 m2, desuden må der være et drivhus på max 10 m2, en overdækket terrasse på max 10 m2, og et legehus på max 5 m2.

Installationer.

Der er indlagt vand til hver grund.

Mange af husene har en større eller mindre installation af solcelleanlæg. En del har indlagt el.

Der kan ansøges om at få installeret brændeovn.

Alle kolonihavehuse skal være forsikrede enten i egen forsikringsselskab eller i foreningens fællesforsikring.

Klubhuset.

Foreningen har et fælleshus, som foreningens medlemmer kan leje til diverse arrangementer.

Fællesarealer.
Der er flere grønne områder med bække og søer. Desuden en  legeplads. Der kan lånes legeredskaber (Kongespil, Kroket, Stylter, diverse spil m.m.) i Klubhuset mod at betale et depositum på 20 kr.

Kontingent.
Der betales en leje på 1600 kr. pr halvår. Lejen dækker lejeafgift til kommunen, kontingent til Kolonihaveforbundet, vedligeholdelse af fælleshuset, vejene, fællesarealerne m.m. Desuden betales for vandforbrug og evt. elforbrug.

Forpligtelser.

Man er forpligtet til at vedligeholde sin have, klippe hækken 2 gange om året og holde den ren for ukrudt. To weekender om året afholdes der arbejdsweekend, hvor havelejerne hjælper hinanden med forskellige opgaver på fællesarealerne og klubhuset.

Trafik.

Trafik til og fra haverne foregår ad de interne veje. Der må max parkere en bil ved hver have. Dog opfordres til, for at skåne rabatterne, at benytte P-pladsen ved Klubhuset eller de grønne områder ved Kongeåvej. Max hastighed i kolonihaveområdet er 15 km/t.  på Finlandsvej og Ålandsvej max 20 km/t

Trailere skal parkeres på trailerpladsen ved Klubhuset eller i egen have.